Niet alleen mensen, maar ook dieren hebben baat bij een goede voeding. Sanimed is hierop afgestemd en zorgt ervoor dat je huisdier de juiste voeding binnenkrijgt. Door te bewegen, te rusten en gezond te eten, voel je je niet alleen beter, maar zorg je er ook voor dat je gezond blijft. Hetzelfde willen we ook voor onze huisdieren. Veel mensen weten het namelijk niet, maar de meeste commerciële diervoeding voldoet niet aan de voedingseisen van je huisdier. Hier lees je daarom meer over Sanimed en het belang van goede voeding voor je trouwe viervoeters!

Sanimed en de behoefte van je huisdier

De meeste commerciële diervoeding bevat weinig voedingsstoffen die je hond of kat nodig heeft. Sanimed is hierop afgestemd en zorgt ervoor dat je huisdier de juiste voeding binnenkrijgt. Sanimed is geschikt voor alle leeftijden en maten van honden en katten, want een hond of kat heeft net zoals mensen, meer of minder behoefte aan bepaalde voedingsmiddelen afhankelijk van hun leeftijden en grootte.  Sanimed zorgt ervoor dat je huisdier de juiste voeding binnenkrijgt en helpt hiermee dus ook bij het gezond blijven van je huisdier

Gezonde diervoeding van Sanimed

Gezond eten is niet alleen belangrijk voor mensen, maar ook voor dieren. Een goede voeding, zoals diervoeding van Sanimed, zorgt namelijk voor een goede weerstand, een gezonde spijsvertering en voldoende energie en kracht. Bij huisdieren zorgt een goede voeding van Sanimed daarnaast voor een mooie vacht en sterke nagels.

De gevolgen van slechte diervoeding

Veel mensen zijn verbaasd als zij erachter komen dat de meeste diervoeding niet voldoende inspeelt op de voedingsbehoeften van hun hond of kat wat wel het geval is met Sanimed. Dat is erg zorgelijk, want dit houdt in dat je huisdier niet de stoffen binnenkrijgt waar hij of zij nu juist zo’n behoefte aan heeft. Symptomen waarvan je kunt zien dat je hond of kat niet de juiste voeding heeft, zijn onder andere:

 

  • Een verminderde weerstand;
  • Gewichtsverlies of juist een gewichtstoename;
  • Slaperigheid of juist erg hyper zijn;
  • Veel of juist weinig dorst hebben;
  • Vergrote pupillen of kleinere pupillen dan normaal

Diervoeding van Sanimed kopen

Diervoeding van Sanimed kopen betekent niet alleen dat je rekening houdt met de behoeften van je huisdier, maar helpt je ook bij het voorkomen of verhelpen van bepaalde kwaaltjes. Zo is er speciale diervoeding van Sanimed beschikbaar voor honden en katten met overgewicht en huidproblemen. Een heleboel klachten bij je huisdier kunnen namelijk verholpen worden met de juiste voeding zoals die van Sanimed!